Entreprenør Benny Petersen A/S dækker hele Sjælland

Alle former for entreprenør-arbejde

Med udgangspunkt i Jerslev i det vestlige Sjælland dækker Entreprenør Benny Petersen A/S hele Sjælland og København. Vi udfører alle former for entreprenør-arbejde for erhverv, private og offentlige bygherrer i både hoved- og fagentrepriser samt storentrepriser.

Entreprenør-virksomheden startede med en enkelt rendegraver i 1984. Siden har virksomheden oplevet stor vækst i både størrelse og kompetencer, og vi er i dag den foretrukne entreprenør-partner på mange komplicerede projekter, som kræver stor ekspertise og flere forskellige kompetencer.

Vi er et hold af ingeniører, praktikere og kloakmestre, som lever for komplekse projekter og langvarige relationer med vores kunder og kolleger.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Moderne entreprenør

Vi har en moderne maskinpark og udnytter den nyeste teknologi i alle vores arbejdsprocesser, så vi altid er på forkant med udviklingen. Vores fokus på teknologi og innovation sikrer desuden, at vi kan øge nøjagtigheden og effektiviteten i vores arbejde.

Vi favner bredt og udfører alt indenfor forsyning, anlæg, jord- og betonarbejde samt diamantboring og -skæring.

Entreprenør Benny Petersen A/S tilbyder forskellige setups i forhold til opgavens størrelse og type. Vi er delt op i en driftsafdeling, som varetager ad-hoc opgaver, og en projektafdeling, som varetager de store og længerevarende projekter.

Som entreprenør på store projekter er fleksibilitet og bygherrens tilfredshed nøgleord. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og prioriterer altid højt, at vi til enhver tid overholder aftalte betingelser og leveringstider.

1984

Stiftelse af virksomheden

Januar 2017

Generationsskifte

April 2018

Opkøb af Ole Larsens Eftf.

“Vores store erfaring og ekspertise sikrer en optimering af hele projektet, tidsplanen og budgettet, så bygherren opnår det bedste resultat og samtidig minimerer anlægs- og driftsomkostningen.”

Konkret kvalitet

Alle entreprenører lægger vægt på kvalitet, men for os betyder kvalitet helt konkret, at vi lever fuldt op til projektets tolerancer, bindinger og krav, og at vi kun anvender gennemtestede materialer. Vi opfører os ordentligt gennem hele processen og håndterer udfordringer i tide, så det ikke får konsekvenser for økonomi og tid.

Vi garanterer, at tidsplan og aftaler holdes, så vi kan levere projektet indenfor budgettets rammer.

Vores kvalitetsarbejde betyder også, at bygherren kan mindske sine driftsomkostninger i hele byggeriets levetid.

Vi tilbyder også rammeaftaler på både driftssiden og anlægssiden. Det betyder, at vi tidligt i projektet kan rådgive og vejlede, inden bygherren har lagt sig fast på materialer, metoder, omfang og fremgangsmåder.

Vores store erfaring og ekspertise sikrer en optimering af hele projektet, tidsplanen og budgettet, så bygherren opnår det bedste resultat og samtidig minimerer anlægs- og driftsomkostningen.

Entreprenør Benny Petersen A/S har udviklet et Kvalitets- og Miljøsikringssystem, som sikrer en høj kvalitet, gode og sikre arbejdsforhold samt en minimering af miljøpåvirkninger.

Få et uforpligtende tilbud