Udlejning af MiniGrader med fører

Anvendelsesområder

Afretning af pladser, ridebaner, haller, fodboldbaner, veje, stier, indkørsler, tennisbaner og lignende, med trange pladsforhold og høje tolerancekrav, ned til +/- 3mm.

Graderen vejer kun 1500 kg og med de eftermonterede brede dæk gør det, at den ujævne komprimering, der typisk kommer fra hjulene på tungere udstyr, helt undgås.

Graderen har en lav venderadius på 1,5m indvendig og 2,75m udvendig der sammen med lille bredde gør den ideel til små områder med vanskelige adgangsforhold.

Tekniske data

  • Længde: 3538 mm
  • Bredde: ca 1400 mm
  • Højde: 2196 mm
  • Skærbredde: 1830 mm
  • Skærhøjde: 305 mm

 

Udstyr og muligheder

Maskinen er udstyret med 3D maskinstyring, så afretning kan ske efter en 3D-model, enten via GPS eller totalstation. Her er tale om 3D GPS-system og prisme fra Leica. Derudover er her tale om en maskine, der kan lave en præcis og hurtig afretning ved hjælp af påmonteret ultralyd- og laserudstyr. Således kan der rettes af efter opsatte snore, kantsten, eksisterende belægninger og muliggør afretning med sidefald, længdefald og kuvertfald

Derudover muliggør laser udstyret at der kan rettes af efter en rotorlaser – idéelt til fodboldbaner, ridehaller og andre former for pladser med og uden fald.

Leje af MiniGrader med fører

Benny Petersen tlf: +45 40 74 68 76
Bøje Petersen tlf: +45 21 71 18 74
kontakt@bennypetersen.dk

Få et uforpligtende tilbud