Forsyningsarbejde: Vand, kloak og fjernvarme på hele Sjælland og i København

Entreprenør Benny Petersen A/S tilbyder forsyningsarbejde for både erhverv, private og offentlige bygherrer. Vi udfører både store og små opgaver indenfor fjernvarme, kloak, vandledninger og el.

Vi tilbyder service på hele forsyningsområdet, da vi har to forskellige set ups. Et til ad-hoc opgaver som brud, udskiftning af stik og mindre opgaver samt et set up til anlæggelse eller renovering af forsyningsnet i nye og eksisterende bydele.

Vores fjernvarme-afdeling har kapaciteten til at klare etablering af hovedledninger, stik og brønde, så nye udstykninger på hele Sjælland kan blive forsynet med fjernvarme.

Vi renoverer og udskifter også fjernvarmerør, så hele fjernvarmenettet kører stabilt og tidssvarende. Vi er eksperter i fjernvarme og er hele tiden på forkant med udvikling og videreuddannelse.

Bedre kloaker

Klimaforandringerne belaster kloaknettet som aldrig før. De store mængder regn kræver langt større afløbskapacitet og nytænkning, og som autoriseret kloakmester tilbyder Entreprenør Benny Petersen A/S både etablering og renovering af vandledninger og kloakering.

For at øge afløbskapaciteten laver vi bl.a. separat kloakering, større ledninger, brug af forsinkelsesbassiner og LAR (lokal-afledning-af-regnvand).

 

Vi hjælper med forsyningsarbejde og fjernvarme på hele Sjælland og i København

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har brug for assistance.
Vi klarer både store og små opgaver for både privat- og erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud